Právě se nacházíte:

Omáčky Ungrier

Omáčky Ungrier vynikají nezaměnitelnou chutí a širokým využitím. Vyrábí je Karel Ungr podle jeho originálních receptů z nejkvalitnějších surovin v tzv. „home made“ kvalitě – v malých šaržích, ručně plněné i balené. Při výrobě nejsou použity žádná umělá dochucovadla, barviva, stabilizátory a konzervanty.  

Omáčky jsou vyráběny v několika příchutích, jako je klasická jemná, česneková nebo medová. Česnek se přidává ve formě plátků a je v omáčce marinován. Ztratí svou původní ostrost a potěší svou příjemně „mandlovou“ chutí. Český med zase propůjčuje této omáčce příjemnou, lehce nasládlou chuť.

A jak si na omáčkách nejlépe pochutnat? Můžete je využít jako marinádu pro nakládání masa, když je vmícháte do oleje, piva nebo vína nebo za studena i za tepla jako přílohu ke grilovaným a pečeným masům, uzeninám, rybám nebo zelenině. Skvěle se hodí i na omáčky na těstoviny, když případným naředěním s vodou a krátkým povařením dostanete perfektní omáčku k těstovinám. Omáčku můžete dát i na pánev přímo pod smažené maso, které si tak do sebe natáhne její skvělou chuť. Omáčky Ungrier si můžete spolu s dalším nákupem objednat na e-shopu Košík.cz.